Reprogramează camioane Mercedes-Benz cu New Genius

Cele mai recente protocoale Dimsport pentru interfața New Genius sunt despre camioanele Mercedes-Benz cu unități de comandă Continental-Siemens-VDO MCM2 și MCM2.1. Începând de astăzi, puteți citi și scrie liber cu New Genius prin OBD de câte ori doriți, datorită noului protocol flash_0517. Încă o dată, New Genius este interfața ideala pentru aplicațiile tale de tuning: rapid, ușor și sigur.

Mercedes-Benz trucks

HDEP MCM2 și MCM2.1 Versiunile Continental-Siemens-VDO D1, D2, D3 și D4, toate acceptate.

Acum aveți două soluții pentru reprogramare unitate de control ECU : puteți decide să operați pe ECU cu New Trasdata sau vă puteți conecta la OBD cu New Genius, alternativă mai rapidă (versiunea hardware D4 necesită o deblocare inițială a patch-ului cu New Trasdata pentru a permite citirea/scrierea OBD) .

Profită de această oportunitate unică de afaceri și alege-ți modul de tuning!

PATCH UNLOCK

Deschideți unitatea de control și urmați instrucțiunile clare și simple oferite de New Trasdata pentru a aplica patch-ul în modul OPEN: doar un clic pentru a debloca operațiunile de citire și scriere pe MCM2.1 D4 cu New Genius, apoi închideți unitatea de control, pentru totdeauna.

CAMIOANE MERCEDES-BENZ

Actros, Antos, Arocs, Atego și Bus au fost întotdeauna nave-amiral Mercedes-Benz emblematice pentru transportul pe distanțe scurte, medii și lungi. Optimizați-le performanțele pentru a reduce consumul de combustibil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.