Despre OBDTUNING

Bine ați venit pe OBDTUNING – locul unde pasiunea pentru tuning auto prinde viață!

Pasiune, nu doar muncă!

Cu ce ne ocupăm noi?

» dezvoltare fișiere de tuning și fișiere WinOLS Mappack pentru tuneri începători și profesioniști
» calibrări de parametri software pentru mărirea performanțelor motor și îmbunătățiri suplimentare ale experienței de conducere
» diagnoză și remediere erori pentru diferite componente ale ansamblului motor: valva EGR, clapete admisie, filtru particule, adblue etc.
» eliminare restricții și limitări de putere (VMax, start-stop, torque monitoring etc) pentru mașinile de competiție
» import și distribuție de interfețe, accesorii și software pentru chip tuning (NewGenius, NewTrasdata, module Rapid TPM, WinOLS, bFlash, Magicmotorsport)
» consultanță în alegerea pachetelor de tuning pentru dealeri și colaboratori

Cine suntem?

Echipa noastră din Romania este formată din personal tânăr și pregătit să găsească cele mai bune soluții de îmbunățire a performanțelor pentru motorul tău. Nu trebuie să eziți și să apelezi la noi atunci când ai nevoie de o echipă de profesioniști. Indiferent dacă ești sau nu client, noi vom încerca să te ajutăm.

Tehnologie

Din pasiune pentru automobile și tehnologie încercăm să fim la zi cu cele mai noi aplicații software și cea mai nouă aparatură in domeniul optimizărilor electronice. Deținem aparatură profesionala licențiată cu care putem reprograma peste 90% din vehiculele motorizate, direct prin portul de diagnoză OBD, boot mode sau bench. Reprogramarea calculatorului de injecție ECU se desfășoară în deplină siguranță și într-un timp mult mai scurt decât variantele deja învechite de chiptuning clasic.