Extra performanta Cupra Leon e-Hybrid

De când Cupra a lansat noua generație de Leon cu motoare hibride, configurația sport a acestui model a devenit și mai semnificativă: datorită motorului electric și transmisiei DSG cu 7 trepte, micul și agilul motor 1.4 TSI turbo pe benzină livrează acum de la 204 la 245 CP. Un rezultat grozav care poate fi chiar îmbunătățit: modulele Rapid TPM și Rapid FR permit acum îmbunătățiri suplimentare ale experienței de conducere.

Adăugați performanță suplimentară și personalizați răspunsul pedalei pentru a oferi o personalitate unică modelului Cupra Leon e-Hybrid.

Cupra Leon e-Hybrid

Datorită forței puternice a motorului electric, motorul turbo-benzină de 1,4 litri oferă niveluri considerabile de livrare a cuplului, în special la turații mici: aceasta este zona în care un modul Rapid TPM funcționează cel mai bine. Combinația dintre modelele Rapid TPM (motor)+ Rapid FR (pedală) adaugă o personalitate suplimentară acestui nou model Leon e-Hybrid și oferă un boost pentru a-i crește performanța la nivel de supercar!

Gama de module Rapid add-on este cea mai bună soluție de tuning disponibilă acum pentru a elibera potențialul ascuns în acest hatchback hispanic.

RAPID TPM: MĂREȘTE VALOARE DE PUTERE!

Rezultate excelente prin adăugarea modulului Rapid TPM așa cum se poate observa în graficul dyno: curba puterii crește până la 290 CP și 480 Nm, cu o livrare tipică hibridă și cuplu maxim de la 2500 până la 4000 rpm.

Cablajul modulului Rapid TPM este plug & play și se conectează la senzorul de turație, senzorul de presiune turbo și admisie, toate ușor accesibile. Calibrarea motorului din modul – obținut printr-un proces de dezvoltare realizat în camera noastră de dyno – poate fi personalizat în continuare cu software-ul Rapid Management.

În plus, Rapid TPM poate fi activat sau dezactivat convenabil după preferință datorită telecomenzii fără fir!

source: dimsport.com

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.